VAN EGMOND Bouw b.v. : Altijd een
gedegen en onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies

Steeds vaker worden WEEVER en VAN EGMOND, naast de reguliere sloop-, bouw- en ontwikkelwerkzaamheden, gevraagd om advies te geven bij specifieke vraagstukken. Hierbij bekijken wij het vraagstuk vanuit onze eigen expertise en ervaring met een praktische blik. Doel daarbij is een advies waarmee u verder kunt. Uiteraard is het mogelijk om naar aanleiding van het advies verder een beroep te doen op onze hulp.

Onafhankelijk
Wij zijn een bedrijf dat zelf sloop-, bouw- en ontwikkelactiviteiten doet.
Of ons advies dan wel onafhankelijk is? Dat zeker. Het verschil is alleen dat wij ons advies waar mogelijk koppelen aan een aanbieding. Hiermee binden wij ons aan het advies. Dit geeft u de zekerheid dat het advies uitgevoerd kan worden, zowel op het gebied van kwaliteit als financiën. U kunt uiteraard met ons advies in de hand elders een offerte opvragen.

Duurzaamheidsadvies
Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om de vele duurzaamheidstoepassingen? Wij adviseren u graag over duurzaamheid. Wat past nu het beste bij uw specifieke wensen? Ons doel is om een brug te slaan tussen de theorie en praktijk van duurzaam bouwen. Wij inventariseren uw wensen om op basis hiervan offertes en adviezen bij specialisten op te vragen. Onze bevindingen beoordelen wij en op basis daarvan komen wij met een duidelijke analyse van de voorliggende keuzes. Op de vraag wat duurzaamheid voor ons is grijpen wij graag terug naar de definitie die in 1987 door de VN-commissie is opgesteld: “Onder duurzame ontwikkeling wordt een ontwikkeling verstaan die voorziet in de behoefte van de huidige generatie zonder daarmee voor de toekomstige generaties de mogelijkheid in gevaar te brengen om ook in hun behoeften te voorzien.”

Klik hier voor meer informatie over onze visie op duurzaamheid.

Constructieadvies

Twijfelt u over de veiligheid van een balkon, weet u niet of u een vloer nog zwaarder kunt belasten of wilt u een muur doorbreken en twijfelt u of dit mogelijk is? Normaal zou u hiervoor rechtstreeks naar een constructeur gaan. Door ons in te schakelen weet u waar u aan toe bent qua kosten.
Wij kunnen verschillende scenario’s afwegen en vanuit een integrale blik een volledig advies opstellen.

Is mijn plan haalbaar of Is slopen verstandig of kan ik toch beter verbouwen? Veel voorkomende dilemma’s waarbij u graag adviseren. We bekijken uw vraagstuk met ontwikkelaars, sloopspecialisten en bouwkundigen en voorzien behalve een advies ook een heldere offerte. U weet niet ongeveer, maar precies waar u aan toe bent. En vraagt u zich al tijden af of uw locatie of pand geschikt is voor herontwikkeling? In de meeste gevallen kunnen wij op basis van één gesprek al binnen enkele uren laten weten of uw plan perspectief heeft!

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen