Woningbouw VAN EGMOND bouw b.v.

Woningbouw
Als bouwbedrijf in de Noordoostpolder is woningbouw voor VAN EGMOND bouw b.v. een breed begrip. Woningbouw kan bij VAN EGMOND bouw b.v. uiteenlopen van het realiseren van unieke projecten, zoals een bijzondere villa bijvoorbeeld, tot kleinschalige woningbouwprojecten, zoals de bouw van een appartement. Maar ook de realisatie van een compleet appartementencomplex valt bij ons onder woningbouw. Wij realiseren dit gevarieerde aanbod in opdracht van projectontwikkelaars, beleggers en particulieren.

Woningbouw en projectontwikkelaars
Uw wensen en belangen zijn zeker bij projectontwikkeling van groot belang voor VAN EGMOND bouw b.v. Maar ook zaken als duurzaamheid, doorlooptijd, terugverdientijd, kwaliteit en onderhoud zijn punten die we al in een vroeg mogelijk stadium ter tafel brengen.. Met onze kennis en ervaring vanuit het verleden in de projectontwikkeling kunt u er op rekenen, dat wij ons prima in uw situatie en mogelijkheden kunnen verplaatsen.

Woningbouw voor beleggers

Een lage kostprijs en hoe maximaliseert u als belegger de huurprijs? Huurders of investeerders, waar vindt u ze en hoe pakt u de kopersbegeleiding begeleiding aan? Vragen waar we vanuit onze ondernemersgeest en ervaring constructief over meedenken. Uiteraard met als gezamenlijk doel, een geslaagd project.

Woningbouw voor particulieren.

Voor de particulier is leefplezier veelal de belangrijkste factor, terwijl in de zakelijk markt de aandacht vooral uit gaat naar de kostenefficiƫntie.
VAN EGMOND bouw b.v. gaat met u, op zoek naar de gulden middenweg, adviseert en begeleidt u graag en deskundig. Een scherp luisterend oor, met oog voor persoonlijke belangen en verschillende karakters. Dat zijn de uitgangspunten voor de woning van uw dromen, die moet staan als een huis. Particuliere woningbouw is jarenlang een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij realiseerden in het verleden jaarlijks vele prachtige villa's. Met VAN EGMOND bouw b.v. heeft u een partner met een schat aan ervaring in de meest uitleenlopende woningbouwprojecten.

Voorbeeld projecten

Prachtige villa Emmeloord

4 December 2015

Woningbouw betekent voor VAN EGMOND bouw het realiseren van unieke projecten. Een bijzondere villa bijvoorbeeld, maar ook kleinschalige woningbouwprojecten zoals de bouw van een appartement of een compleet appartementencomplex. Dit doen wij voor projectontwikkelaars, beleggers en particulieren.

Woning en Stal uitbreiding

25 Januari 2016

VAN EGMOND bouw b.v. beschikt over een breed competentieprofiel. Unieke woonprojecten en villa's zoals afgebeeld op deze pagina, bouwen wij graag en met veel voldoening. Veelal hecht de opdrachtgever veel waarde aan een kwalitatief hoogstaand product. Een kolfje naar de hand van onze vaklieden! Zij worden uitgedaagd in hun vakkennis en dat komt het eindresultaat ten goede.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen