Over bouwbedrijf VAN EGMOND bouw

Een toonaangevend bouwbedrijf met 38 jaar ervaring uit Ens, gelegen in de Noordoostpolder. Met mensen uit de polder en kennis van de lokale en regionale bouwsector. Van bouw tot ontwikkeling. VAN EGMOND bouw is op veel vlakken actief. Van Egmond bouw bv heeft haar acquisitie focus op de polders en kop van Overijssel, het werkgebied beslaat ongeveer 1 uur rond Ens. VAN EGMOND bouw richt zich op nieuwbouw, renovatie en restauratie van utiliteitswerken, woningen en agrarische bouw voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Missie:
Een polderbedrijf dat met eigen mensen uit het werkgebied een toegevoegde waarde biedt in de regionale bouwsector van de Noordoostpolder. Wij willen een bouwpartner zijn die unieke bouwprojecten realiseert volgens marktconforme condities.

Bedrijfshistorie
Het bedrijf ging in 1977 van start als eenmanszaak, waarna het in de loop der jaren uitgroeide tot een gerenommeerd polderbedrijf. Sinds 2012 werkt VAN EGMOND bouw nauw samen met WEEVER uit Kampen. Hierdoor is het bouwbedrijf flexibeler en breder inzetbaar. Met name de sloopdiensten en calamiteitenservice van WEEVER zijn waardevolle aanvullingen gebleken.

Onze meest voorkomende opdrachtgevers:
Agrariƫrs
Ondernemers
Particulieren
Woningcorporaties
Overheden

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen