Projectontwikkeling niet als structureel doel, maar als middel

Projectontwikkeling
Projectontwikkeling is een van onze specialisaties. Geen doel op zich, maar een middel. Anders dan de traditionele ontwikkelaar zoekt VAN EGMOND bouw b.v. de samenwerking op. Als bouwbedrijf willen wij bij projectontwikkeling, de kennis van de gezamenlijke partners bundelen, de belangen verenigen en van daaruit, met elkaar een plan ontwikkelen en opstellen.

Projectontwikkeling van VAN EGMOND is teamwork
VAN EGMOND projectontwikkeling b.v. revitaliseert bedrijventerreinen, ontwikkelt bedrijfspanden, appartementencomplexen, maar ook kleinschalige woningbouwprojecten. Risicodragend of in een gedelegeerde opdrachtgeversrol. VAN EGMOND bouw b.v. brengt beleggers, makelaars en architecten bij elkaar, maakt er een hecht team van, dat met oog voor de realiteit werkt aan een gedegen plan. Zodat u op basis daarvan kostenefficiënt verder kunt.

Duidelijkheid vanaf de start
Is een project haalbaar, gaat het aan uw eisen voldoen. Soms zijn dit ingewikkelde vraagstukken die wij vanuit onze kennis en ervaring goed kunnen inschatten, maar wel vraagstukken waar we graag in een vroeg stadium bij worden betrokken. Want alleen dan kunnen wij een realistisch en gedetailleerd overzicht van de bouw- en sloopkosten op tafel leggen. Dat is de werkwijze van VAN EGMOND. De ervaring heeft ons geleerd dat dit voor alle betrokken partijen een uitstekende manier van werken is.

Dat geldt ook voor de voorbereidingskosten. Helderheid in de afspraken staat hierbij altijd voorop. Wilt u bijvoorbeeld deze kosten betalen op het moment dat het project inkomsten oplevert of heeft u liever dat wij op het risico participeren in uw plannen? VAN EGMOND bouw b.v. biedt u verschillende mogelijkheden, maar altijd op basis van duidelijke afspraken.

Advies
VAN EMOND bouw b.v. vindt het belangrijk dat u niet ongeveer, maar precies weet waar u aan toe bent. Daarom beoordelen wij uw vraagstuk niet alleen met onze vakkennis. Wij stellen de juiste vragen op het juiste moment. Is het plan haalbaar? Is slopen verstandig of toch beter verbouwen? Is mijn locatie of pand geschikt voor herontwikkeling? Veel voorkomende dilemma’s, waarbij wij u graag van dienst zijn met onze kennis. Soms kunnen wij u al binnen een paar uur laten weten of er toekomst zit in uw plannen en soms duurt het wat langer. VAN EGMOND bouw b.v. beoordeelt uw vraagstuk altijd grondig. Als het nodig is met deskundigen zoals ontwikkelaars, sloopspecialisten en bouwkundigen. Altijd met als einddoel u op korte termijn te voorzien van een duidelijk advies en een heldere offerte.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen