VAN EGMOND bouw b.v. beschouwt vakkundig onderhoud als waarborg voor de kwaliteit van uw vastgoed

Dagelijks onderhoud
Met ons team van specialisten ondersteunen wij u in strategisch vastgoedbeheer, in meerjarenonderhoud, maar ook in dagelijks onderhoud. Bij VAN EGMOND bouw b.v. bent u aan het juiste adres voor kleine reparaties, storingen en mutatie onderhoud in Emmeloord, Urk, Nagele Tollebeek , Rutte, Kraggenburg en Ens. Samengevat de hele Noordoostpolder en de kop van Overijssel. VAN EGMOND bouw b.v. weet als geen ander, dat deze reparatie en onderhoudswerkzaamheden voor u als vastgoedbeheerder, adhoc- zaken zijn, die niet te veel tijd mogen vragen. VAN EGMOND bouw b.v. is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor dagelijks onderhoud. Door goede relaties met plaatselijke installateurs lossen wij uw problemen snel op.

Meerjarenonderhoudsplan
Welk onderhoudsplan past bij uw gebouw? Een wooncomplex, school, winkelcentrum of industrieel gebouw, elk gebouw vraagt om een andere aanpak. Bij VAN EGMOND bouw b.v. zetten wij dit helder en overzichtelijk in het meerjarenonderhoudsplan. Met onze duurzaamheidsfilosofie stellen wij dit plan, als u er gebruik van maakt, kosteloos voor u op. Ziet u daar vanaf, dan brengen wij vijftig procent van de kosten in rekening.
De conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis van het meerjaren onderhoudsplan. Een gespecialiseerd bureau stelt de feitelijke technische conditie van het object vast, daarna bepaalt u het gewenste kwaliteitsniveau. Op basis hiervan bepalen wij het benodigde onderhoud.

Strategisch vastgoedbeheer

Als eigenaar van een gebouw investeert u waarschijnlijk (nog) niet in strategisch vastgoedbeheer. Onnodig, denkt u misschien. Gezien de snelle veranderingen in de markt, volgens ons juist heel zinvol. Flexibiliteit, duurzaamheid, veiligheid, stuk voor stuk aandachtspunten voor u als ondernemer. Uw pand staat daar niet los van. VAN EGMOND bouw b.v. adviseert u graag over de koppeling van uw idee├źn aan de toekomst van het vastgoed, want uw gebouw behoort tot uw bedrijfsstrategie.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen