Ernstige Schade ?
  • Brandschade
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Herbouw
Noodgeval? Bel: 038 333 2010

In samenwerking met WEEVER sloopwerken b.v. maken wij gebruik van een calamiteitenservice van waaruit wij u verschillende diensten aan kunnen bieden.
Dit loopt uiteen van bouwkundige ingenieurs, handslopers, asbestspecialisten, timmerlieden, plaatsen van stutmaterieel of aftimmerplaten, communicatieservice (bijvoorbeeld via inzet van social media) tot de inzet van het grotere sloopmaterieel zoals kranen, shovels of bobcats.
Door deze samenwerking zijn wij goed voorbereid en uitgerust voor unieke en complexe situaties. De calamiteitendienst is beschikbaar voor particuliere en professionele opdrachtgevers.

Brandschade

Stormschade

Waterschade

Herbouw

Vuur, wind en water kunnen veel schade veroorzaken.
Onze calamiteitendienst is altijd (24/7 )bereikbaar.
Bij brand-, storm- of waterschade, kunt u op ons rekenen. Wij komen direct in actie en zetten de benodigde mensen, materialen en machines in. Vanuit de bouw en sloop, voor elke opdrachtgever.

De calamiteitendienst heeft als belangrijkste doel een gebied of gebouw zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken. Als het nodig is dat er gewerkt moet worden buiten de reguliere tijden om is dat voor onze mensen geen probleem


Onze calamiteitendienst werkt samen met Salvage. Deze landelijk operende stichting is een inititatief van de samenwerkende verzekeraars om bij een calamiteit de schade en de gevolgen zoveel mogelijk te beperken.

Het is belangrijk dat de betrokkenen en de mensen in de omgeving weten waar zij aan toe zijn. Wij besteden daarom veel aandacht aan communicatie. Bij noodsituaties voegen wij direct een calamiteitenpagina toe aan onze website, communiceren wij via Twitter en leggen flyers klaar met belangrijke informatie.

Als de situatie onder controle is nemen wij de schade op en maken een plan van aanpak voor het vervolg. Onze sloopkennis en bouwexpertise komen hierbij vanzelfsprekend goed van pas.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen