Kwalitatief bouwen

Unieke woonprojecten

Woningbouw is voor VAN EGMOND bouw b.v. een breed begrip. Van een uniek project tot een bijzondere villa bijvoorbeeld. Maar ook kleinschalige woningbouwprojecten, een appartement of de realisatie van een compleet appartementencomplex.Meer informatie

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw moet volgens VAN EGMOND bouw b.v. dusdanig zijn ingericht dat ook de interne processen efficiënt verlopen. Natuurlijk moet uitiliteitsbouw er meer dan goed uitzien, maar fabrieken, sportgebouwen, kantoren en bedrijfspanden moeten bovendien betaalbaar en efficiënt zijn. Utiliteitsbouw moet uiteraard passen in de stedenbouwkundige en architectonische voorwaarden.

Meer informatie

Argrarisch

VAN EGMOND bouw b.v. kent als bouwbedrijf in de Noordoostpolder de argrarische sector van oudsher door en door. Mede dankzij onze ruime ervaring in de polders, hebben wij antwoorden op alle vragen en voldoen wij aan alle eisen.
Meer informatie

Bouwbedrijf VAN EGMOND bouw b.v. kijkt verder. Een school, kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex bouwen vraagt behalve kennis en vakmensen ook visie en ervaring. VAN EGMOND bouw b.v. heeft oog voor duurzaamheid en efficiency. Welke indeling past het beste bij de aard van de werkzaamheden in het gebouw, hoe passen we duurzaamheid op een rendabele manier in? Wij bouwen voor de lange termijn en kijken daarom nadrukkelijk naar de toekomst, naar het gebruik en de kosten.

Voorbereiding
Kostenefficiënt en duurzaam werken is de laatste jaren terecht een belangrijk punt geworden. Om die reden is VAN EGMOND bouw b.v. als allround bouwbedrijf graag in een vroeg stadium betrokken bij uw plannen. Of het nu gaat om de realisatie of het gebruik van het gebouw, wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. We maken het geheel inzichtelijk en overzichtelijk in een Programma van Wensen. Dat is voor VAN EGMOND bouw b.v. de glasheldere basis onder uw project om te komen tot een adequate, effectieve en complete oplossing.

Uitvoering
Vanzelfsprekend houden wij ook gedurende de uitvoering, alle zaken rondom het bouwproject scherp. Dat doen we aan de hand van een strakke planning. U heeft binnen ons bedrijf een vast aanspreekpunt, die goed bereikbaar is en van de hoed en de rand weet. Proactief meedenken en een heldere communicatie staan daarbij voorop. U moet altijd weten waar u aan toe bent. VAN EGMOND is als bouwbedrijf oplossingsgericht en flexibel. We staan voor een actieve procesbenadering en hoge kwaliteit, ons BouwGarant-certificaat bevestigt dat.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is een van onze specialisaties, geen doel op zich, maar een middel. Anders dan de traditionele ontwikkelaar zoekt VAN EGMOND bouw b.v. de samenwerking op. Als bouwbedrijf willen wij bij projectontwikkeling, de kennis van de gezamenlijke partners bundelen, de belangen verenigen en van daaruit een plan ontwikkelen.Meer informatie


Onderhoud

Duurzaam bouwen is voor VAN EGMOND bouw b.v. al lang geen vraag meer, maar een logisch gevolg waar we, samen met u, op een economische verantwoorde wijze, invuling aangeven. U wilt behoud van kwaliteit en waarde van uw vastgoed. Goed en gemakkelijk uitvoerbaar, duurzaam onderhoud hoort daarbij.

Meer informatie

VAN EGMOND bouwprojecten

Renovatie

Of het nu gaat om kleine herstelwerkzaamheden of grootschalig projecten. Het doel van VAN EGMOND bouw b.v. is een gebouw na een renovatie, weer uitstraling te geven als nooit tevoren.

En....vanzelfsprekend doen we er alles aan om te zorgen dat u, uw werknemers en/of uw klanten, zo min mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden.

Meer informatie

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen