Asbest aanpakken met subsidie

Asbest aanpakken met subsidie
Bedrijven en particulieren die een dak hebben waar asbest in is verwerkt, kunnen dat sinds begin dit jaar aanpakken met een aantrekkelijke subsidie. De subsidie (4,50 euro per vierkante meter) wordt verstrekt voor asbestdaken van meer dan 35 vierkante meter, tot een maximum van 25.000 euro per adres. Het budget voor dit jaar is 10 miljoen euro. In totaal is tot 2019 minimaal 75 miljoen euro beschikbaar.


Asbestsanering
Voor de sanering van asbest, bijvoorbeeld verwerkt in daken, werkt Van Egmond Bouw b.v. samen met WEEVER Sloopwerken b.v.. Als een van de eerste bedrijven in Nederland is WEEVER sinds 1994 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest bij bedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren, zowel binnen als buiten. Meer weten? Meer info op >> http://www.weever.nl/slopen/asbestsaneren/

Asbestsanering

Asbest saneren en subsiedie

Asbest aanpakken met subsidie

Sinds 1994 gecertificeerd

Recente agrarische projecten

Topklus Top Fresh

24 Februarie 2016

Top Fresh in Kraggenburg is een bedrijf volledig gespecialiseerd in de handel, teelt en verwerking van wortelen. Wat ooit begon als een bescheiden bedrijfje in de schuur, groeide in tien jaar uit tot een toonaangevend bedrijf in Nederland met export naar geheel Europa. Medio 2015 startte WEEVER Bouw b.v. in samenwerking met zusterbedrijf Van Egmond de nieuwbouw. Een miljoenenproject dat onlangs succesvol is afgerond. Joyce Schroot projectmanager van Topfresh kijkt tevreden terug op het bouwproces. ,,Natuurlijk was er wel eens wat onenigheid, logisch bij zo'n project. Maar de samenwerkingsbereidheid en flexibiliteit was altijd heel groot. Als bedrijf zijn wij zelf superflexibel. VAN EGMOND deed daar niet voor onder''.

Asbest saneren plus maken nieuw dak

VAN EGMOND bouw b.v. bouwt aan uitbreiding Martin Gaus Hondenschool

25 Januarie 2016

De Martin Gaus Hondenschool met de hoofdvestiging in Lelystad breidt uit. Serge en Tamara Gaus nemen hun intrek in een voormalige boerderij in Rutten in de Flevopolder waar ze onder andere hulphonden gaan opleiden. De hulphonden opleiding moet gebeuren in een huiselijk sfeer en dus moet de boerderij grondig worden verbouwd.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen