Loodsen bouwen in de Noordoostpolder, het modernste agrarische gebied van West-Europa

Agrarische sector

De Noordoostpolder biedt volop mogelijkheden voor ondernemers. Het was jarenlang het modernste agrarische gebied van West-Europa. Inmiddels is het veel meer. Na de mechanisatie in de jaren vijftig en zestig en de schaalvergroting in de land- en tuinbouw, hebben zich in de Noordoostpolder vele andere kansrijke bedrijfssectoren ontwikkeld. Maar de agrarische sector en alles wat daaruit voortkomt is krachtig gebleven. De concentratie van agrarische dienstverleners versterkt elkaar onmiskenbaar in de Noordoospolder.

Kennis en ervaring

In dat kader heeft VAN EGMOND bouw b.v. de afgelopen tientallen jaren een breed scala aan agrarische projecten gerealiseerd. Een sector die volop is beweging is en blijft. Met onze kennis denken we mee in de voorbereiding en de uitvoering van uitbreidingen, renovatie en nieuwbouw. Wij denken mee over de 'uitdagingen' waar u als agrarisch ondernemer tegenaan loopt. Zo denken onze mensen graag met u mee over zaken als planologie, logistiek, klimaat, asbest en ruimtelijke ontwikkeling.

Uitvoering voorbeelden

van uitvoering zijn opslagloodsen voor akkerbouw en machines. Maar ook stallen en tuinbouwloodsen met alle gewenste toebehoren. Wij kennen de agrarische sector en kunnen u adviseren over een duurzame aanpak. Van heipaal tot oplevering en van installatie tot inrichting. Vanzelfsprekend is het mogelijk naast de bedrijfsmatige ruimte ook uw woning te realiseren. Kortom, als u op zoek bent naar een allround bouwbedrijf met kennis van de agrarische sector dan moet u bij VAN EGMOND bouw zijn.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen