VAN EGMOND bouw b.v. : Specialist in de agrarische sector door kennis en ervaring

Gespecialiseerd in de agrarische sector
De agrarische sector is voor VAN EGMOND bouw b.v. bepaald geen onontgonnen gebied. Jarenlange ervaring onder andere in de Flevopolder en Noordoostpolder. Doelmatige constructies, uitgekiend materiaalgebruik en een ruime praktijk ervaring in de polders. VAN EGMOND bouw b.v. voldoet aan alle eisen en heeft antwoord op al uw vragen.

Kennis en ervaring
VAN EGMOND bouw b.v. heeft de afgelopen tientallen jaren verschillende agrarische projecten gerealiseerd. Een sector die volop in beweging is en blijft. Met onze kennis denken we mee in de voorbereiding en de uitvoering van uitbreidingen, renovatie en nieuwbouw. Wij denken mee over de 'uitdagingen' waar u als agrarisch ondernemer tegenaan loopt. Zo denken onze mensen graag met u mee over zaken als planologie, logistiek, klimaat, asbest en ruimtelijke ontwikkeling.

Noordoostpolder
De Noordoostpolder biedt volop mogelijkheden voor ondernemers. Het was jarenlang het modernste agrarische gebied van West-Europa. Inmiddels is het veel meer. Na de mechanisatie in de jaren vijftig en zestig en de schaalvergroting in de land- en tuinbouw, hebben zich in de Noordoostpolder vele andere kansrijke bedrijfssectoren ontwikkeld. Maar de agrarische sector en alles wat daaruit voortkomt is krachtig gebleven. De concentratie van agrarische dienstverleners versterkt elkaar onmiskenbaar in de Noordoospolder.

Uitvoering

Voorbeelden van uitvoering zijn opslagloodsen voor akkerbouw en machines. Maar ook stallen en tuinbouwloodsen met alle gewenste toebehoren. Wij kennen de agrarische sector en kunnen u desgewenst uitstekend adviseren over een duurzame aanpak. Van heipaal tot oplevering en van installatie tot inrichting. Vanzelfsprekend is het mogelijk naast de bedrijfsmatige ruimte ook uw woning te realiseren. Kortom, als u op zoek bent naar een bouwbedrijf met kennis van agrarische bouwwerken, dan bent u bij Van Egmond bouw b.v. aan het juiste adres.

Recente agrarische projecten

Topklus Top Fresh

24 Februarie 2016

Top Fresh in Kraggenburg is een bedrijf volledig gespecialiseerd in de handel, teelt en verwerking van wortelen. Wat ooit begon als een bescheiden bedrijfje in de schuur, groeide in tien jaar uit tot een toonaangevend bedrijf in Nederland met export naar geheel Europa. Medio 2015 startte WEEVER Bouw b.v. in samenwerking met zusterbedrijf Van Egmond de nieuwbouw. Een miljoenenproject dat onlangs succesvol is afgerond. Joyce Schroot projectmanager van Topfresh kijkt tevreden terug op het bouwproces. ,,Natuurlijk was er wel eens wat onenigheid, logisch bij zo'n project. Maar de samenwerkingsbereidheid en flexibiliteit was altijd heel groot. Als bedrijf zijn wij zelf superflexibel. VAN EGMOND deed daar niet voor onder''.

Asbest saneren plus maken nieuw dak

VAN EGMOND bouw b.v. bouwt aan uitbreiding Martin Gaus Hondenschool

25 Januarie 2016

De Martin Gaus Hondenschool met de hoofdvestiging in Lelystad breidt uit. Serge en Tamara Gaus nemen hun intrek in een voormalige boerderij in Rutten in de Flevopolder waar ze onder andere hulphonden gaan opleiden. De hulphonden opleiding moet gebeuren in een huiselijk sfeer en dus moet de boerderij grondig worden verbouwd.

Contact

Het Noorderveld 11c - 8307 DS Ens
T. 0527 - 256236
@. info@vanegmondbouw.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen